Twee jaarlijkse uitvoering NGV succesvol

NEEDE – Zondag 23 maart heeft de N.G.V. haar 2-jaarlijkse uitvoering gegeven. Het thema was dit jaar ‘Neede’s got talent’! In een bomvolle Spilbroekhal lieten de, m.n. jeugdige leden, zien dat er veel talent in Neede, Noordijk en Rietmolen aanwezig is. De allerjongsten van de ouder & kind gym gingen, samen met een ouder, op dansles bij de tante van Nijntje. De turnselectie liet een wervelend en spectaculair optreden zien op o.a. de tumblingbaan.

”Onze jazzmeiden verzorgden maar liefst 4 optredens en de pizzaboys lieten allerlei trucs en evenwichtsoefeningen op de step zien. De kleutergroepen toonden hun kunsten op een liedje van K3, terwijl de wat oudere basisschoolkinderen lieten zien dat ze radslagen, koprollen en trampolinespringen al heel goed onder de knie hebben”, aldus Jeannette Mol.

Graffiti en springen over een echte auto maakten onderdeel uit van de flitsende act van een groep (bijna)tienermeiden.
De jury, die hier natuurlijk niet mocht ontbreken, was enorm onder de indruk van de prestaties van iedereen en sprak lovende woorden. Het was weer een zeer geslaagde uitvoering!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven