Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Twee leden van R.V. de Molenruiters ponyleden uit Rekken waren succesvol in Vragender afgelopen weekend. Afgelopen zondag was er weer een springwedstrijd bij paardensportcentrum Lichtenvoorde. Julia te Woerd heeft met haar pony Princess Z de vierde prijs gewonnen in de klasse L categorie D/E. Zij deed dit door zowel in het basisparcours als in de barrage foutloos te blijven.
Dorine Vredenberg heeft met haar C Pony Loes een goede prestatie neer gezet. Ze eindigde op een eerste plaats bij het L springen. De eerste prijs leverde 10 hooibalen op. Uitslagen Pasruiters: Marie-Laure Pit heeft in Ambt Delden met Harley 2 dressuur proeven gereden.

Met als resultaat de eerste B proef 204 punten en een 1e plaats en de tweede B proef 187 punten en een 5 de plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven