Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede: In Hengelo Gld was dit weekend een dressuur wedstrijd. Marie-Laure Pit werd 3 de in de klasse B cat. DE met Harley. Esmee Tijdhof werd hier 4de met De Goede Ree’s Crimson. Molenruiters: Zaterdag 22 maart werden de nationale springkampioenschappen verreden te Ermelo. In de klasse Z categorie D heeft Julia te Woerd van de molenruiters meegereden met haar pony Jacodi’s Aziël. Na twee mooie rondjes stond de teller voor haar op 4 strafpunten. Doordat ze een snelle tijd neerzette mocht ze uiteindelijk de ring binnen komen om de zesde prijs in ontvangst te nemen. Hamelandse Ruiters: Henk Veldhuis heeft afgelopen weekend in Laag-Soeren een tweede prijs behaald in het L klassiek springen met Vamalia. De combinatie komt uit voor de Hamelandse Ruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven