Dames 5 Schuurman BZC zijn Kampioen!

BORCULO – De dames van Schuurman BZC 5 zijn zaterdagavond 5 april kampioen geworden in de 3e klasse C van de Regio Oost. In Zwembad Brilmansdennen in Losser werd er met 4-6 gewonnen van Losser 2. De eerdere ontmoeting in Borculo tussen de twee ploegen eindigde in 4-5 voor het team uit Losser. De dames wisten dus wat er moest gebeuren en het zou zeker geen gemakkelijke opgave worden. Dames 5 begon zeer scherp aan de wedstrijd en pakte direct in de eerste periode een 0-3 voorsprong. Pas in de tweede periode deed Losser 2 iets terug en bracht de ruststand naar 2-4. In de derde periode bleef Dames 5 geconcentreerd verdedigen dat resulteerde in een 2-5 voorsprong. De wedstrijd werd in de vierde periode goed uitgespeeld naar een eindstand van 4-6. Met dit kampioenschap werd een uitstekend seizoen beloond en konden de dames ,met nog 1 wedstrijd te spelen, alvast de champagne ontkurken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven