HCR Prinsen niet langs De Wellse Vaert

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo is het zaterdag niet gelukt om met de volle buit huiswaarts te keren. In Steenbergen werden de punten gedeeld met De Wellse Vaert. Na twee gespeelde partijen stond het 2-2. Captain Michel van Silfhout stond tegen Ludo Kools vanaf het begin tegen een kleine achterstand aan te kijken. In beurt 29 kwam hij echter toch langszij, maar zijn tegenstander onderkende het gevaar op tijd en door onder andere een serie van vijf caramboles besliste hij na 37 beurten de wedstrijd. Van Silfhout scoorde in de nabeurt nog wel vier caramboles maar bleef op 36 caramboles steken. Op de andere tafel behaalde Raymund Swertz een vrij eenvoudige 19-40 overwinning op Wilfred van Beek. Deze partij, zonder directe hoogtepunten, was na 33 beurten gespeeld.

Markus Galla herstelde zich van zijn eerste nederlaag enkele weken gelden door Bert Hoefnagels met 45-40 te verslaan. De Duitser had daar echter wel een serie van 11 caramboles voor nodig. Op de andere tafel stond de kersverse vader, Dave van Geel, tegen Marcel Hopmans vanaf het begin op achterstand. Bij de stand van 43-29 in zijn nadeel bracht hij nog wel de spanning terug door een serie van negen caramboles, maar dat bleek toch niet voldoende om minimaal remise te spelen.

Eindstand 42-45 na 25 beurten. HCR Prinsen speelde met een moyenne van 1.283 en heeft nu vier punten voorsprong op naaste belager Burgmans Biljarts, maar dit team heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven