Herenvolleyballers kampioen geworden

heren-1-elitedynamo-kampioenNEEDE – De herenvolleyballers van Elite/Dynamo zijn kampioen geworden van de promotieklasse A. Deze prestatie werd vorige week al geleverd ( in Enter werd met 1-3 gewonnen ), maar afgelopen zaterdag werd het team daarvoor beloond : het mocht de kampioensbokaal van de Nevobo in ontvangst nemen. Dit gebeurde nadat in de laatste wedstrijd resoluut werd afgerekend met tegenstander ISIVOL ( 4-0 ). Met slecht 1 verliespartij in de kompetitie ( naaste belager Devolco ’88 2 was de needenaren in Deventer met 3-1 de baas ) eindigde de equipe met een voorsprong van 13 punten op de eerste plek. Door het kampioenschap mag het team volgend jaar in de derde divisie gaan spelen. Dat gaat gebeuren met hetzelfde team als dit seizoen, maar mét een “ nieuwe “ trainer/coach. Helmuth ter Braack, die dit seizoen de trainingen verzorgde, zal komend seizoen het kampioensteam trainen én coachen. Na afloop van de wedstrijd tegen ISIVOL is het kampioensteam uitgebreid gefeliciteerd door alle supporters, andere teams en belangstellenden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven