Inschrijving zomeravondvoetbal is start

EIBERGEN – Lekker doorvoetballen terwijl de reguliere competitie ten einde is. Gezellig met vrienden een toernooitje spelen op een aangename zomeravond, op mooie groene velden en in een gezellige ambiance. Dat is het doel van het zomeravondvoetbal toernooi dat dit jaar voor de 48e keer wordt gehouden.

Inschrijving is mogelijk voor elftallen van bedrijven, horeca, buurten, jongeren, families en vriendenteams. In een team mogen niet meer dan vier spelers in het veld staan die in competitieverband uitkomen in een eerste elftal van een voetbalvereniging.

De wedstrijden worden gespeeld in Eibergen en Haarlo in de periode van 19 mei 2014 tot en met de finales die voorlopig zijn vastgesteld op zaterdag 28 juni 2014. Er wordt in de planning van de wedstrijdschema voor zover mogelijk rekening gehouden met nacompetitie verplichtingen. Op de avonden dat het Nederlands elftal speelt op het WK in Brazilië worden er geen wedstrijden gepland.

Inschrijving (en verdere informatie) is mogelijk tot en met zondag 4 mei 2014 bij: Ruud Hilhorst, telefoon (0545) 27 44 30 en e-mail: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven