Odival Eibergen valt weer in de prijzen

EIBERGEN – Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de meiden van de 5e divisie. Hun 3e en laatste voorronde stond op het programma. In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Silke Stellinga, Eva Ormel, Zoë Jansen en Anouk Ellenbroek. Zij komen uit voor instap niveau D2. De dames begonnen goed, maar ook deze wedstrijd was de balk het zwakke punt. Eva 7e, Anouk 15e, Zoë 21e, Silke 25e. In de 3e wedstrijdronde was het de beurt aan Puck Simmelink, Anneli Riethorst en Svenja Wolf al pupil 1 niveau D2 en Anne Veldink als junior in niveau F. Anne heeft een hele goede wedstrijd geturnd, de beste van dit seizoen. Anne werd hiermee 6e. De andere dames begonnen hun wedstrijd sterk. Het laatste toestel balk wisten ze goed te bedwingen. Helaas voor Svenja hebben haar zenuwen het van haar gewonnen en heeft haar 2 vallen gekost.

Puck 2e, Anneli 9e, Svenja 13e. In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Saga Hilferink in pupil 2 niveau D2 en Skye Nijland jeugd 1 niveau D2. Saga begon de wedstrijd met veel spanning dit bezorgde haar mooie oefeningen, maar teveel spanning veroorzaakt wiebels en helaas een val.  Skye heeft netjes geturnd, met hier en daar was kleine foutjes. Saga werd 2e. Skye 8e.

Door naar de finale op zaterdag 17 mei zijn Eva Ormel, Anne Veldink, Puck Simmelink en Saga Hilferink.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven