Onderlinge als opening voor buitenseizoen

EIBERGEN – In april beginnen de buitenwedstrijden weer voor de ruiters en amazones. Om de paarden/pony’s weer te laten wennen aan “het groene seizoen” organiseren de Eibergse rijverenigingen om de beurt een onderlinge wedstrijd. Dit jaar lag de organisatie in handen van de Molenruiters uit Rekken. Leden van de Berkelruiters en Molenruiters hebben deelgenomen aan deze onderlinge wedstrijd op zondag 6 april.  Op het terrein van de Molenruiters, de Zandvang in Rekken, zijn de volgende prijzen uitgedeeld:

Pony’s dressuur Klasse B cat. A/B 1. Hannes Vredenberg met Binky 201(MR) 2. Sanne Suijthof met Jessie 200 (MR). Klasse B cat. C/D/E 1. Lotte Beusink met Jesse 198 (BR), 2. Jacco de Graaf met Cedny 197 (MR), 3. Marieke de Graaf met Unet 196 (MR). Klasse L1 cat. B/C 1. Fleur Beusink met Mrs. Inghen 183 (BR). Paarden dressuur Klasse B 1. Marjan Wolterink met Utopus 186 (MR), 2. Moniek Kroekenstoel met Byoux 182 (MR). Klasse L1, 1 Nicole Lammers met Thorano 179 (MR). Klasse M1 en Z1, 1 Diane Willemsen met Donn FK 188 (MR)

Springen: Pony’s klasse BB, 1 Jacco de Graaf met Cedny (MR). Klasse B cat. B/C, 1Fleur Beusink met Vivaldi (BR). Klasse B cat. D/E, 1 Lotte Beusink met Domino (BR). Klasse L en M springen, 1. Dorine Vredenberg met Loes.
Paarden klasse BB, 1. Joke Klumper met Roma (BR), 2. Diande Willemsen met Donn FK (MR). Klasse B, 1. Elise Kroekenstoel met Zarybelle (MR), 2.

Moniek Kroekenstoel met Byoux (MR). Klasse L, 1. Chris te Raa met Hemsing’s Grace (MR), 2. Susan Karnebeek met Wodan (MR).

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven