Trio Odival plaatst zich voor ½ finales

EIBERGEN – In Almelo was het afgelopen zaterdag de beurt aan één team van ODIVAL Eibergen om tijdens het Oost Nederlands Kampioenschap Acrogym D/E-Niveau hun beste oefening te laten zien. Indien ze bij de top van het District hoorde maakte het team, dat bestond uit Valeska Ordelman, Yoni Wolters en Chiyara Ordelman nog kans op een plaatsing voor de Landelijke ½ finales. Tijdens de vorige wedstrijd (het Gelderskampioenschap) was er nog een team zeker van doorstroming, dit waren Amber te Lintelo, Esmée Wolters en Yilin Muller, maar helaas voor dit team was er bij één teamlid een vervelende blessure waardoor zij niet mee konden doen aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Valeska, Yoni en Chiyara deden als Damesgroep mee in het E-Senior niveau. Een niveau waarin de concurrentie erg groot is en vooraf leek een podiumplek niet echt dichtbij. Tijdens het inturnen bleek dat de meiden de focus goed hadden en ze er alles aan gingen doen om hier met een goede oefening een plekje voor de ½ finale in de wacht te slepen. Dat is gelukt! Met een strakke oefening, behaalde de dames een puntentotaal van 25,600 mochten de dames plaats nemen op de derde plaats van het erepodium. Met deze bronzen medaille hebben de dames is geplaatst voor de Landelijke halve finales.

Het ODIVAL team heeft zich geplaatst voor de Landelijke halve finales. Tijdens één van deze halve finales (11 of 24 mei te Zwolle) moeten de dames weer een strakke oefening neerzetten om zo kans te maken op een startbewijs voor het NK op 7 juni, eveneens in Zwolle.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven