Turnen heren: Brons voor Jochem Oltvoort

RUURLO – RGV Ruurlo was ook dit weekend weer op meerdere plaatsen aanwezig om deel te nemen aan de verschillende wedstrijden! De afdeling Turnen Heren was met zes heren in Varsseveld om deel te nemen aan de Districtsfinale tussen sporters uit Gelderland en Overijssel en een gedeelte van de Turnen Dames selectie was in Doetinchem voor de derde plaatsingswedstrijd in de 4e Divisie. Helaas is van deze laatste discipline nog geen uitslag bekend, deze volgt later.

Tijdens de Districtsfinale in Varsseveld kwamen er zes turners in actie voor RGV Ruurlo. Jochem Oltvoort kwam in de eerste wedstrijd aan de beurt en hij heeft een prima wedstrijd gedraaid. Na de uitslag werd bekend dat hij met een mooie bronzen medaille naar huis ging. De overige vijf jongens hebben een prima wedstrijd gedraaid maar zijn allemaal helaas naast het podium geëindigd.

Voor de jongens van de Turnen Heren selectie zit het wedstrijdseizoen erop. Ze hebben mooie resultaten neergezet en kunnen zich nu gaan richting op het verbeteren en vergroten van hun vaardigheden, zodat deze heren volgend seizoen de stijgende lijn door kunnen zetten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven