Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Hierbij uitslagen van leden van R.V. De Molenruiters Rekken, Paarden Dressuurwedstrijd te Vragender: L2 dressuur, 2x 1e Saskia Leusink met Conquista. M1 dressuur, 2x 5e Diane Willemsen met Donn F.K. Uitslagen Pasruiters Neede: Najama Voogd is 1ste geworden in Hengelo (o) met 219 punten met Zahid in de Z2 dressuur. In Winterswijk was ook een dressuur wedstrijd hier werd Nadie thuinte met Gipsy 1 ste en 2 de in de L1 dressuur met 194 en 190 punten. Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend. Henk Veldhuis heeft afgelopen weekend in Luttenberg met Vamalia een negende prijs behaald in het L klassiek springen. Johan Klein Braskamp kwam met zijn paard Exclusief aan start in Vragender en behaalde een achtste prijs in de klasse L2 dressuur. Beiden komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven