Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Hierbij de uitslagen van afgelopen weekend van leden van R.V. de Molenruiters Rekken. Concours te Diepenheim en springwedstrijd te Winterswijk. Concours te Diepenheim: Paarden B dressuur, 2x 1e Saskia Leusink met Elvaro. M1 dressuur
4e Saskia Leusink met Conquista. M2 dressuur, 1e en 2e Diane Willemsen met Donn F.K. Springwedstrijd te Winterswijk. L springen: 3e Chantal Leusink met Edeling, 5e Carolien Kroekenstoel met Wonder T.

Uitslagen Pasruiters Neede: In Diepenheim zijn weer leden van de pasruiters in de prijzen gevallen. Chantal Nijhof was met Big Bears Unox 1 ste in de dressuur en 1 ste in het springen allebei in de klasse B. Nadie Thuinte behaalde een 1 ste plaats in de M1 dressuur met Kennyboy. Yvet Nijhof was met Wonders wembley 3 de in het B springen cat.DE . Voor Kevin mengerink was er een 3 de plaats in de B dressuur bij de paarden met Fenna. Tess ter Braak werd in Haaksbergen 3 de in het BB springen cat B.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend werden Belinda Brinke en haar paard Charmant twee keer tweede in de klasse L1 dressuur in Diepenheim. Henk Veldhuis stuurde Vamalia naar de overwinning in het L springen in Winterswijk. Beiden komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven