Uitslagen paardensport in Berkelland

EIBERGEN – Uitslagen Pasruiters springwedstrijd in Eibergen: In Eibergen werd dit weekend de eerste selectie wedstrijd voor het springen verreden. Anneke Thuinte werd met Jim 1ste in de B cat C met 78 stijlpunten. Nadie Thuinte werd met Royal Collection Nozy Girl in de B cat D 4de met 71 stijlpunten. In het L progressief werd ze 2e. Yvet Nijhof werd met Diego 4 de in de klasse L cat. ABC. Johnny Voogd werd met zijn paard Zahid 4 de in de klasse B.

Hierbij de uitslagen van leden van R.V. de Molenruiters Rekken va afgelopen weekend. Springwedstrjd te Eibergen: Pony’s, L springen cat E: 1e Julia te Woerd. Z springen cat. D: 2e Julia te Woerd met Jacodies Aziel. Paarden, B springen: 1e en 2e Saskia Leusink met Elvaro. L springen: 3e Carolien Kroekenstoel met Wonder T. Dressuurwedstrijd te Zevenaar, Paarden B dressuur: 1e en 2e Sasja Zwart met Ekayla.

Molenruiters Rekken: Springconcours te Eibergen, Klasse L: 1. Chantal Leusink met Edeling. Klasse M, 4. Chantal Leusink met Bon amie. Klasse Z,  2. Chantal Leusink met Caswittinger.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven