Uitslagen Pasruiters en Hamelandse Ruiters

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede: Bij het eerste buiten concours in Vorden zijn weer een aantal prijzen behaald door leden van de Pasruiters. Zo werd Kevin Mengerink 2 de in de klasse B dressuur. En werd Joey Groot Bramel 3de in het springen met zijn paard Evielana W, en met zijn andere paard Ecardy behaalde hij ook een 3 de plaats.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend werd de eerste outdoorwedstrijd van het seizoen verreden in Vorden. Diverse leden van de Hamelandse Ruiters deden hier goede zaken. Belinda Brinke werd met Charmant tweede en derde in de klasse L1 dressuur. Johan Klein Braskamp en zijn paard Exclusief werden derde en vijfde in de klasse L2 dressur. Jan Lutke Willink startte Disinaa in het L springen.

De combinatie behaalde een vierde plaats. Kim van de Esschert debuteerde met het paard Ewerma in de klasse B dressuur in Winterswijk. Ze behaalden een vierde plaats.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven