Wederom medailles voor Odival Eibergen

EIBERGEN – Zondag 6 april was de 3e voorronde voor de 4e divisie turnen dames. Hierin kwamen 4 turnsters van Odival in actie. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Odival zelf, dus aan de aanmoediging van de fans heeft het deze wedstrijd niet gelegen. In de eerste wedstrijd ronde mochten Chiyara Ordelman en Lian van Sark hun kunsten vertonen. Zij komen uit in niveau instap D1. Beide dames begonnen hun wedstrijd sterk. Helaas heeft weer de balk gewonnen van de zenuwen en moesten ze beide tweemaal de balk verlaten. Dit kost de meiden 2.00punten op hun eindcijfer. Gelukkig hebben ze dit op de vloer weer recht gezet.

Chiyara mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen en Lian heeft een mooie 7e plaats behaald. In de derde wedstrijd ronde kwamen Roos Weeink en Eline Bouwman in actie als jeugd 1 niveau D1. Ook deze twee meiden hebben een goede wedstrijd geturnd. Eline heeft zelfs weer nieuwe onderdelen laten zien. Helaas een stukje vergeten van de vloer oefening wat haar de kop heeft gekost.

Roos heeft een gouden medaille behaald en zoals ze het zelf zegt, haar grote rivaal heeft ze verslagen.
Eline is geëindigd op een 4e plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven