6 juni: Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi

REKKEN – Op vrijdag 6 juni wordt het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen(dames en heren) georganiseerd op de velden van Sportclub Rekken van 18.30 tot 22.00 uur. Dit toernooi wordt al weer voor de 23e keer georganiseerd door een toernooicommissie bestaande uit vrijwilligers van FC Eibergen en Sportclub Rekken en de Sport Federatie Berkelland. Er hebben zich maar liefst 17 (vrienden)teams ingeschreven uit Eibergen, Rekken, Haaksbergen en zelf 2 uit Almelo en dat is een flinke toename t.o.v. vorig jaar met 12 teams.

Er doen naast vele heren weer dames mee in verschillende teams en er doet weer eens een damesteam mee. Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de Eibergse Sport Federatie en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels.

Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 10 minuten. Publiek is van harte welkom op sportpark ’t Asterloo op 6 juni. Om 18.30 uur starten de eerste wedstrijden. Meer info www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven