Acrogym: Strakke wedstrijd voor RGV

RUURLO – De afdeling Acrogym van RGV Ruurlo had op 24 mei de tweede en laatse ½ finale op het D/E-Niveau. Op 11 mei waren al twee teams aan de beurt geweest en afgelopen zaterdag was het de beurt aan Jinte Augusteijn, Marjolein van Haaften en Nicole Klinkhamer om in Zwolle hun beste oefening neer te zetten. De concurrentie was echt zeer sterk, maar de dames hebben zich goed staande weten te houden! Met een strakke oefening lieten ze zien dat ze zeker hier thuis hoorden. Jinte, Marjolein en Nicole hebben nog nooit zo’n mooie oefening laten zien en ook het moelijkste element ging erg goed.

Nadat alle teams geweest waren, bleek dat de Acrogymnasten van RGV Ruurlo op een mooie achtste plaats zijn geëindigd en staan hiermee eerste reserve voor het NK op 7 juni. Het seizoen van RGV Ruurlo Acrogym zit er nu op, behalve als de reserves Lisanne Klein Brinke, Pien Meulenveld, Joyce Bosman en Jinte, Marjolein en Nicole nog worden ingezet.

De groep gaan zich nu langzaam voorbereiden op het nieuwe seizoen waarbij de meeste teams uit elkaar gaan en gaan trainen in nieuwe samenstellingen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven