ASV Eibergen richt nieuwe loopgroep op

EIBERGEN – Wat te doen na de Eiberrun? Doorgaan of stoppen voor een paar maand met hardlopen? Vanaf woensdag 28 mei heeft ASV Eibergen er een nieuwe loopgroep bij. Om 20.15 start de groep bij het clubgebouw van ASV Eibergen op de Bijenkamp. De training is om ongeveer 21.30 afgelopen. Vanaf het clubgebouw zal tijdens de zomerperiode gelopen worden in de omgeving van de Bijenkamp. Wanneer het donker wordt zal de training zich verplaatsen naar de atletiekbaan in verband met de veiligheid van de lopers. De nieuwe recreantengroep is er voor lopers van verschillende niveaus. Zowel voor een beginnend als gevorderde recreantenloper is er een uitdagend programma.

Lopers die nog geen lid zijn van ASV Eibergen kunnen vier meedoen zonder verplichting. Leden van ASV kunnen deze training gebruiken als inhaalmoment of kunnen overstappen naar deze groep. Inschrijven kan via de www.asveibergen.nl/inschrijving/3

Uiteraard bent u ook welkom om op woensdag 28 mei aan te sluiten bij de groep. Trainster van de groep is Rita Doesburg. Zij heeft ruime ervaring met hardlopen als atleet en met het trainen van een groep.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven