Basketballdag bij Picker Reds in Eibergen

EIBERGEN – Bij de Eibergse basketballclub BC Picker Reds stagneert de toeloop van nieuwe jeugdleden. De opgestarte acties werpen op dit moment de eerste voorzichtige vruchten af en heeft de jeugdgroep van 6 tot 11 jaar al enige versterking gekregen. Als laatste activiteit vóór de vakantie organiseert de club op zaterdag 31-mei de Picker Reds Basketball Dag. Deze wordt gehouden op en om het basketball-veldje in Park De Nieuwe Maat in Eibergen van 11 tot 16u. Uitgenodigd om op deze dag mee te doen zijn alle leden en oud-leden , maar ook iedereen uit Eibergen of omgeving die belangstellend is kan komen meedoen.

Tijdens deze dag zal er op allerlei manieren basketball worden gespeeld: in diverse partijvormen, maar ook zal de individuele ontwikkeling worden getest in allerlei uitdagingen zoals shoot-outs of layup-wedstrijdjes. Tegelijk met deze Picker Reds Basketball Dag is de club ook aanwezig op de Activiteitenmarkt tijdens het evenement ‘Ballen over de Berkel’. Hier kan geprobeerd worden te scoren op een mobiele basket: gratis voor de jeugd tot 12 jaar; tegen betaling voor ouderen, waarbij de opbrengst uiteraard bestemd is voor de goede doelen van de organiserende Lions Club.

De BC Picker Reds biedt de jongens en meisjes in de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar de prachtige kans om gedurende maar liefst 3 maanden gratis deel te nemen aan de trainingen van de minigroep die plaatsvinden op woensdagavond van 18:00 tot 19:30u in de Pickerhal.

En…., tenslotte krijgt ieder kind dat zich vóór oktober 2014 als lid aanmeldt een basketball cadeau om ook thuis te kunnen oefenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven