DEO Dames kampioen na beslissingsduel

BORCULO – Het is Jan van der Meulen gelukt om in zijn debuutjaar als trainer van de DEO dames kampioen te worden en promotie naar de 4e klasse af te dwingen. Afgelopen zondag moest in een beslissingsduel tussen de dames van DEO en de Dames van Twenthe Goor uitgemaakt worden wie zich tot kampioen mocht kronen. Beide teams waren namelijk in de competitie geëindigd met een gelijk aantal punten. De Dijkhoekse dames bleken onder perfecte weersomstandigheden duidelijk een maatje te groot voor de dames uit Goor: de einduitslag was 9-2. Na afloop werd er een feestje gebouwd met o.a. een ronde op de platte wagen door Borculo, aten ze wat bij Buitencentrum Kerkemeijer en sloten ze af bij shirtsponsor Café Le Mouilleur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven