Dolle boel tijdens Pigpop in Voor-Beltrum

VOOR-BELTRUM – Waar een klein plaatsje groot in kan zijn… Voor-Beltrum en inwoners uit omliggende plaatsen hebben zaterdag 24 mei genoten van festival Pigpop. Sport (voetbal en volleybal), bingo, talentenjacht Pigs on Stage, vogelschieten, muziek (beginnende DJ’s) en veel kinderactiviteiten, het was een dolle boel op het festivalterrein bij café Halfweg. Vooral de kinderen hadden de grootste lol (zie foto’s). Bij het vogelschieten won Willem Heutinck. De organisatie was zeer te spreken over het aantal bezoekers. ”Vanavond gaan we knallen met een boel muziek, The Big Bang Theory, The Black Cult, en Town of Saints, en Vol Gas. Daarnaast treden er weer DJ’s op. Onder andere DJ Roel, Kay Heezen, en Robby Reyes”, aldus Sander Esselink. Onze fotograaf Truus Stotteler was vandaag op het terrein te vinden. Ze legde Pigpop vast op de gevoelige plaat. Zie fotoreportage hieronder!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4738]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven