Geslaagde Scharenborg Ronde Eibergen

EIBERGEN – Wielervereniging De Stofwolk kan terugblikken op een geslaagde Scharenborg Ronde van Eibergen. Ondanks het onstuimige herfstachtige herfstachtige weer vielen er amper afmeldingen te noteren, terwijl de Stofwolkers in de diverse categorieën meestreden om de prijzen. Zo werd Marcel Meijer tweede in de categorie masters 40+, terwijl Joop Ribbers en Fred de Kinkelder respectievelijk tweede en derde werden bij de masters 60+. Bij de categorie masters 50+ was er overigens een opmerkelijke winnaar. Hier bleek de oud-prof Jelle Nijdam, zesvoudig winnaar van een etappe in de Tour de France, namelijk de sterkste. In de categorie amateurs/sportklasse/junioren ging de winst naar Wouter Hendriksen, voor Jurriaan Vos en Lorenzo Harbers.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven