Persoon opgepakt met illegaal vuurwerk

EIBERGEN – De politie heeft vandaag een persoon opgepakt die in bezit was van illegaal vuurwerk. Dat schreef wijkagent Hergert Menkhorst rond 15.00 uur op Twitter (inclusief foto). We hebben de wijkagent benaderd met de vragen, waar en wanneer, tot heden nog geen reactie ontvangen (de wijkagent heeft ons woensdag bijgepraat, compliment!). We gaan ervan uit dat het in Eibergen heeft plaatsgevonden, aangezien het op zijn pagina staat.

Update woensdag 21 mei:
De politie heeft op dinsdag 20 mei een 20-jarige man uit Eibergen aangehouden. Hij bleek zeer zwaar vuurwerk te hebben besteld. De politie kreeg een melding, dat bij een koeriersbedrijf een beschadigd pakket was aangetroffen waarin vermoedelijk zeer zwaar vuurwerk zat. De politie stelde een onderzoek in en trof naast signaalraketten ook enkele zware mortierbommen aan. Het pakket werd in beslag genomen en de politie hield de geadresseerde aan. Hij bekende het vuurwerk te hebben besteld en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven