Pinkster Grill party met live muziek en dj

EIBERGEN – Vorig jaar organiseerde de Klok in Eibergen op 1e Pinksterdag voor het eerst een grillparty gecombineerd met live muziek en dj. Dit jaar wordt op zondag 8 juni 2014 de tweede versie georganiseerd. Om 16.00 uur is de aanvang met muziek van de DJ. Om 17.00 uur steken de koks van de Klok de grills aan en kunnen gasten vlees- en of visgerechten naar eigen keuze door hun laten grillen. Uniek is de betaling met contant geld of Klokmuntjes per vleesgerecht; zo kan men zelf bepalen hoeveel en voor welk budget men gaat eten. Tevens komt er een Corona bar en een shotjesbar. Live band Big “O” & The Bottoms zal het grillfestijn met goede (classic) rocksongs opluisteren. Zij spelen buiten onder de patio. Later op de avond neemt de Dj het van de band over. De entree is gratis.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven