Reurpop: Veel pret voor Reurpoppertjes

RUURLO – Op 13, 14 en 15 juni wordt alweer voor de zevende keer het Reurpopfestival georganiseerd. Natuurlijk is er ook dit jaar weer aan de kleinste Reurpopbezoekertjes gedacht. Hoewel het op zondag 15 juni Vaderdag is, staat de gehele ‘Stappas’ weide deze dag in het teken van de kindermiddag. Het thema van dit jaar: vakantie. Kids pak de koffers maar in, want op 15 juni gaan jullie een dagje op vakantie naar camping Reurpop. De organisatie van het driedaagse festival zal tijdens de kindermiddag zorgen voor een heus ‘campinggevoel’ en heeft fantastische activiteiten voor Ruurlose kinderen in petto. Samen met ouders, medewerkers van kinderdagopvang Avonturijn en de kersverse Reurpopmascotte ‘Rupo’ belooft het een geweldige middag te worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren is niet ‘The House Huus’, maar ‘Stappas’ het domein van de kindermiddag.

Deze wonderlijke weide zal worden omgetoverd tot een comfortabele camping. Naast een overdekte zandbak, leuke spelletjes en de mogelijkheid om je te laten schminken is er zelfs een kinderdisco! Hier zal echter alleen ranja worden geschonken. Tijdens de kindermiddag is alles overdekt, dus mocht het gaan regenen dan kunnen de kinderen heerlijk droog spelen.

De Reurpopvrijwilligers en medewerkers van kinderdagopvang Avonturijn staan vanaf half twee ’s middags klaar om er samen met de kinderen een geweldige vakantiemiddag van te maken. Voor kids t/m 12 jaar is de toegang gratis, maar vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetje zijn natuurlijk ook welkom.

Bovendien ligt er na afloop voor alle kinderen een gratis ‘Rupo’ knuffel klaar om mee naar huis te nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven