Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede: Bij het voorjaarsconcours in Markelo behaalden de Pasruiters de volgende prijzen. Marie-Laure Pit met Harley een 1 ste en 2 de prijs in de B dressuur cat. E. Nadie Thuinte werd met Kenny boy 1 ste in de M1..In Ruurlo was een springwedstrijd hier werd Anneke Thuinte met Jim 1 ste in de L cat. C.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Op donderdag 24 april werd het NK voor veteranen verreden in Mierlo. Henk Veldhuis nam hieraan deel met zijn paard Vamalia. De combinatie wist beslag te leggen op de bronzen medaille in de klasse Z springen. Afgelopen weekend werd de eerste outdoor selectie springen voor paarden verreden in Ruurlo. Jan Lutke Willink reed zijn paard Disinaa naar de overwinning in de klasse L springen.

Hierbij de uitslagen van leden van R.V. de Molenruiters Rekken: Springwedstrijd afgelopen weekend te Ruurlo. L springen, Pony’s cat.C: 1e Dorine Vredenberg met Loes. L springen, Paarden: 7e Carolien Kroekenstoel met Wonder T.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven