Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Chantal en Yvet Nijhof hebben goed gepresteerd in Ootmarsum. Chantal werd met Big Bears Unox 3 keer 1 ste 2 maal in de L1 dressuur en 1 keer in het B springen. Yvet werd met Wembley 2 keer 3 de in de B dressuur en 5 de in het B springen.

Afgelopen weekend deden meerdere leden van de Hamelandse Ruiters goede zaken op de wedstrijden.
Linda Bomhof kwam met Eelay aan start in de klasse B dressuur op een wedstrijd voor koudbloeden in Eibergen. De combinatie wist met prachtige punten beide proeven te winnen. Mieke Puyman werd met haar paard Be Lucky in Dinxperlo in de klasse M1 derde.

Toonie Weernink kwam in Ermelo aan start met Ulvano bij een NRPS wedstrijd. De combinatie werd eerste in de klasse L springen. Dit leverde tevens een ticket voor de finale op. Hierin werden ze fraai tweede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven