Uitslagen paardensport in Berkelland

EIBERGEN – Uitslagen van leden van R.v. de Molenruiters Rekken. Dressuurwedstrijd te Rijssen: Paarden M1 dressuur: 1e en 3e Saskia Leusink met Conquista. Tijdens het concours in Winterswijk afgelopen zaterdag zijn meerdere molenruiters in de prijzen gevallen. Paarden M1 dressuur: 2x 2e Saskia Leusink met Conquista. M2 dressuur: 3e Diane Willemsen met Donn F.K. PONY’S, B dressuur cat. C derde prijs ; Suzan de Graaf met Sjimmie, L springen cat. E eerste prijs ; Marieke de Graaf met Uneu, L springen cat. E tweede prijs ; Julia te Woerd met Princess Z, L springen cat. C derde prijs ; Femke te Woerd met Magic, M springen cat. C eerste prijs ; Dorine Vredenberg met L, Z springen cat. D/E eerste prijs : Julia te Woerd met My Favourite Halifax.

Zowel voor de dressuur als voor het springen telt deze wedstrijd als voorselectie voor de gelderse kampioenschappen op 2 augustus te Lichtenvoorde. Uitslagen Pasruiters Neede: De paarden en pony ruiters van de pasruiters hebben weer goed gepresteerd op het CH te Winterswijk. Wouter Hermelink werd met Arendsoog 1 ste in de Z2 dressuur. Britt Riethorst werd met Donna 2 de in de L2 dressuur. Bij de ponyruiters was er een 3 de prijs voor Marie Laure Pit in de klasse B cat DE dressuur. Tess ter Braak was 1 ste in de B cat. AB dressuur.

Chantal Nijhof was met lucky 1 ste in het L springen cat.AB met haar andere pony BIg Bears Unox was ze ook 1ste in het B springen en 2 de in de L1 dressuur. Nadie Thuinte behaalde in de M1 dressuur een 3de prijs, en met haar andere pony Nozy was ze 1 ste in het L springen. Yvet Nijhof wist het B springen cat.DE op haar naam te schrijven met Wonders Wembley.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend deden diverse leden van de Hamelandse Ruiters goede zaken op het concours in Winterswijk. Belinda Brinke debuteerde met Charmant in de klasse L2 dressuur en wisten een derde plaats te behalen. Henk Veldhuis en Vamalia wonnen het L springen.

Derde in dezelfde rubriek werd Jan Lutke Willink met zijn paard Disinaa. Nina van de Brug starte Zisinaa in de klasse M springen. De combinatie werd vierde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven