VIOS handbal bestaat dit jaar zestig jaar

BELTRUM – Het jaar 2014 betekent 60 jaar VIOS Handbal. ”Deze mijlpaal is voor ons een stimulans om de schouders er onder te blijven zetten. Het zoeken van diverse verbindingen is iets dat momenteel volop gebeurd in onze (Beltrumse) samenleving. Ook Handbal zoekt de verbinding. Bijvoorbeeld met regioverenigingen, iets wat we overigens al jarenlang doen. Ook hechten wij veel waarde aan de verbinding met de andere afdelingen van VIOS middels de sportcentrale, deze verbinding zal in de toekomst van cruciaal belang zijn om diverse teamsporten in Beltrum te kunnen blijven aanbieden”, zegt Marloes Levers

”Natuurlijk willen wij deze belangrijke mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Middels deze weg willen wij de oud-leden van VIOS Handbal uitnodigen op zondag 15 juni van 14.00 tot 18.00 uur in de kantine van Sporthal de Sonders.”

Graag aanmelden bij Marloes Levers via [email protected] of via tel.nr.0544 487420.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven