Voorverkoop Taptoe Borculo in volle gang

BORCULO – Vanaf maandag 19 mei liggen de entreekaarten voor de Taptoe in Borculo klaar om verkocht te worden. Dit jaar organiseert de St. voor Cultuur, Sport en Spel al weer de 15e Taptoe in Borculo. Voor het eerst wordt deze taptoe niet meer gehouden op het parkeerterrein van Friesland Foods Domo aan de (Oude) Needseweg te Borculo. Dit vanwege de bouwactiviteiten van het bedrijf. In goed overleg met alle partijen is een vervangend terrein gevonden, namelijk het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo.

De organisatie is blij met dit terrein en alle faciliteiten eromheen. In nauw overleg met VV Reünie kan ook op deze locatie een fantastische taptoe worden gepresenteerd. Eén van de voordelen van het nieuwe terrein is, dat er nu een overdekte tribune aanwezig zal zijn. Bovendien wordt er een andere (niet overdekte) tribune bijgeplaatst, zodat voldoende tribuneplaatsen aanwezig zullen zijn. De Taptoe zal worden gehouden op zaterdag 28 juni 2014. Dit jaar vanaf 14.30 uur, in verband met een belangrijke WK-voetbalwedstrijd in de avonduren, waardoor naar verwachting minder mensen de taptoe in de avond zouden gaan bezoeken.

De St. voor Cultuur, Sport en Spel heeft weer mooie korpsen kunnen contracteren: Pasveerkorps uit Leeuwarden. Deze showband werd tijdens het Wereld Muziek Concours in 2013 beloond met goud en onderscheiding.  Jong Pasveerkorps uit Leeuwarden, Show- en Marchingband EVC uit Enschede, Showband KDO uit Groessen en Slagwerkgroepen ‘Volharding’ en Sophia’s Lust’ uit de gemeente Berkelland.

In de voorverkoop kunnen entreekaarten worden gekocht bij de TIB (v.h. VVV) aan de Hofstraat 5 in Borculo (tel. 0545-271966) en bij Tabak en Wijn en Zo (v.h. Tabakshop Neurink), Veemarkt 4 te Borculo. Ook kunnen online kaarten worden besteld via www.cultuursportspel.nl. De taptoe is op 28 juni en start om 14,30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven