Wijkgebouw De Koppel krijgt gratis AED

BORCULO – De Koppel in Borculo, buurtpreventie Team Lanen en Rietbuurt en de Dorpsraad Ovezande zijn de winnaars geworden in de strijd om een gratis AED. Deze drie goede doelen hebben, van de bijna achtduizend stemmen in totaal, de meeste stemmen verzameld. Gezien het maatschappelijke belang van de AED vindt Medisol het belangrijk dat ook goede doelen beschikken over een AED. Echter hebben zij vaak niet voldoende financiële middelen om er zelf een aan te schaffen. Ter gelegenheid van de verkoop van de 20000e AED kregen goede doelen daarom de kans om zich aan te melden om kans te maken op een van de drie gratis AED’s. Uit de 166 aanmeldingen werd, op basis van de motivering, door een jury een top 10 geselecteerd en deze top tien kreeg ruim een maand de tijd om zo veel mogelijk stemmen te vergaren om kans te maken op een AED.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven