IJsboer zoekt ontwerpers voor ijsbeker

EIBERGEN – Volgens ijsmaker Han Wuestman is het een eer, een ijsbeker ontwerpen voor een ijssalon. Klanten van Wuestman kunnen zich vanaf nu uitleven. De Eibergse ondernemer start een ontwerpwedstrijd. Vooral kinderen leveren al volop ontwerpen in. “Dat is juist leuk. Er moet iets eigenzinnigs en opvallends op komen. Ook schoolklassen kunnen er mee aan de slag gaan. Maar ook een ontwerpbureau mag zijn talenten laten zien. Alles is welkom!” Tot 1 juni kunnen mensen deelnemen aan de wedstrijd. Belangrijk is dat makers zich aan de maten houden. Daarna zal een onafhankelijk jury de inzendingen beoordelen. De mooiste komt op de beker te staan. De ontwerpvellen liggen in de zaak (Grotestraat Eibergen) en kunnen op de Facebookpagina van Wuestman gedownload worden. Wuestman looft een mooie prijs uit voor de winnaar. “Wat is het mooiste om een ijsje te eten uit je eigen gemaakte beker”, sluit Wuestman af.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4726]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven