Achterhoekse avond wijkt voor voetbal

GELSELAAR – De Achterhoekse avond in Gelselaar die was georganiseerd voor zaterdag 5 juli, aan de vooravond van de ganzenmarkt, is alsnog afgelast. Dit in verband met de WK-wedstrijd die avond van het Nederlands elftal in Brazilië. De initiatiefnemers vrezen dat hierdoor veel te weinig mensen naar het terras bij café Florijn komen, waar dialectzanger André van Gessel en zijn band zouden optreden. Mensen die al hadden aangegeven dat ze bij dit gratis toegankelijke concert zeker zouden komen, lieten na zondag weten dat ze hier vanwege de voetbalwedstrijd vanaf zagen. De organisatoren zijn van plan dit nieuwe evenement voor Gelselaar in een later stadium alsnog te houden. Maar dit lukt zeer waarschijnlijk niet op korte termijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven