Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen pasruiters Neede: In Laren was dit weekend weer een CH, er werden weer een aantal prijzen behaald. Yvet Nijhof was met haar pony Wonders Wembley goed in vorm ze werd 1 ste in de dressuur en 1 ste in het springen. Voor Chantal Nijhof was er een 3de plaats in de L1 dressuur met Big Bears Unox. Tess ter Braack werd met Archimedes 1 ste in de B dress cat. AB. Een 4 de plaats was er nog voor Marie-Laure Pit in de B cat DE met Harley. Bij de paarden werd Inge Meyerink met Vivalda nog 3 de in de B dressuur. In Haaksbergen was een dressuur wedstrijd hier werd Esmee Tijdhof met De Goede Ree’s Crimson 2de en 4de in de B dressuur cat. DE .

Uitslagen van leden van R.v. De Molenruiters Rekken van afgelopen weekend. Concours te Laren, Pony’s, B dressuur cat. C, 2e Femke te Woerd met Magic, 4e Dorine Vredenberg met Loes. L springen cat. C: 4e Dorine Vredenberg met Loes, cat. E, 4e Marieke de Graaf met Udet.

M springen cat. C: 1e Dorine Vredenberg met Loes. Marieke en Dorine mochfen beide deelnemen in de Finale om de Grote prijs van Laren. Hier behaalden ze een knappe 4e en 6e plek. Paarden M1 dressuur : 1e en 5e Renske Luttikholt met Zorranes. Paarden L springen: 3e Chantal Leusink met Edeling. M springen: 2e Carolien Kroekenstoel met Wonder T en 7e in de Finale. Dressuurwedstrijd te Neede: B dressuur paarden, 2e Annemarie Kroekenstoel.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend:  Tijdens de Grote Prijs van Berkelland in Neede deden leden van de Hamelandse Ruiters goede zaken. Het podium van de finale rubriek werd namelijk bezet door maar liefst 3 ruiters van de Hamelandse Ruiters. Henk Veldhuis en Vamalia werden eerste, Geert Snijder en Jolente tweede en Henk-Jan Klein Braskamp en Venus derde.

In Laren werd Nina van de Brug eerste in het M springen met Zisinaa. Belinda Brinke werd met Charmant twee maal eerste in de klasse L2 dressuur. In dezelfde klasse behaalde Sanne Bolster met Exclusief een tweede en vierde plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven