Alle uitslagen paardensport in Berkelland

Door Redactie op 02-06-2014

NEEDE – Uitslagen pasruiters Neede: In Laren was dit weekend weer een CH, er werden weer een aantal prijzen behaald. Yvet Nijhof was met haar pony Wonders Wembley goed in vorm ze werd 1 ste in de dressuur en 1 ste in het springen. Voor Chantal Nijhof was er een 3de plaats in de L1 dressuur met Big Bears Unox. Tess ter Braack werd met Archimedes 1 ste in de B dress cat. AB. Een 4 de plaats was er nog voor Marie-Laure Pit in de B cat DE met Harley. Bij de paarden werd Inge Meyerink met Vivalda nog 3 de in de B dressuur. In Haaksbergen was een dressuur wedstrijd hier werd Esmee Tijdhof met De Goede Ree’s Crimson 2de en 4de in de B dressuur cat. DE .

Uitslagen van leden van R.v. De Molenruiters Rekken van afgelopen weekend. Concours te Laren, Pony’s, B dressuur cat. C, 2e Femke te Woerd met Magic, 4e Dorine Vredenberg met Loes. L springen cat. C: 4e Dorine Vredenberg met Loes, cat. E, 4e Marieke de Graaf met Udet.

M springen cat. C: 1e Dorine Vredenberg met Loes. Marieke en Dorine mochfen beide deelnemen in de Finale om de Grote prijs van Laren. Hier behaalden ze een knappe 4e en 6e plek. Paarden M1 dressuur : 1e en 5e Renske Luttikholt met Zorranes. Paarden L springen: 3e Chantal Leusink met Edeling. M springen: 2e Carolien Kroekenstoel met Wonder T en 7e in de Finale. Dressuurwedstrijd te Neede: B dressuur paarden, 2e Annemarie Kroekenstoel.

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend:  Tijdens de Grote Prijs van Berkelland in Neede deden leden van de Hamelandse Ruiters goede zaken. Het podium van de finale rubriek werd namelijk bezet door maar liefst 3 ruiters van de Hamelandse Ruiters. Henk Veldhuis en Vamalia werden eerste, Geert Snijder en Jolente tweede en Henk-Jan Klein Braskamp en Venus derde.

In Laren werd Nina van de Brug eerste in het M springen met Zisinaa. Belinda Brinke werd met Charmant twee maal eerste in de klasse L2 dressuur. In dezelfde klasse behaalde Sanne Bolster met Exclusief een tweede en vierde plaats.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->