Berkellandse agenten vermaken Duiters

BORCULO/AHAUS – Agenten uit Berkelland (waaronder de wijkagent van Borculo en Eibergen buitengebied) hebben afgelopen zondag heel wat Duiters vermaakt. Ze waren te gast bij de opening van het nieuwe politiebureau van polizei Ahaus. De Berkellandse agenten hadden van alles meegenomen, voertuigen, motoren,  politiebikes, en andere attributen. De spullen werden met grote belangstelling bekeken. Vooral de kinderen vermaakten zich goed. Ze mochten een kijkje nemen in de politieauto’s en gingen met de motoragent op de foto. Wijkagent Geertjan Sloots: ”De open dag heeft tussen de 13000 en 15000 bezoekers getrokken, hiermee is dus ook de Nederlandse politie op de kaart gezet.”

Foto’s politie Berkelland:
[nggallery id=4792]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven