Bestuurder gewond bij kop-staartbotsing

EIBERGEN – Op de N18 (Haaksbergseweg) heeft zondag 15 juni een flinke kop-staartbotsing plaatsgevonden. Twee auto’s raakten elkaar bij de afslag Needseweg. Één bestuurder (uit Hongarije) is met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere inzittenden bleven ongedeerd. Een automobilist uit Hellendoorn reed op de N18 en wilde de Needseweg opslaan, de Hongaar zag de afslaande auto over het hoofd en knalde er achterop. Beide voertuigen raakten daardoor beschadigd. Politie en ambulance kwamen snel ter plaatse om alle inzittenden te verzorgen. Het verkeer had niet zoveel hinder, agenten stonden op de N18 om alles in goede banen te leiden. De weg werd snel schoongeveegd waardoor de stremming snel was verholpen. Politie Berkelland zoekt nog getuigen van de aanrijding. Heeft u het zien gebeuren? Bel 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4786]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven