Bestuurder gewond na botsing met boom

RIETMOLEN – Op maandagavond 2 juni (20.30 uur) is er op de Haaksbergseweg (N315) een bestuurder gewond geraakt. De man reed met zijn auto – ter hoogte van de Tolhuisweg – tegen een boom. De persoon zat bekneld in het voertuig. De brandweer van Neede moest hem uit zijn benarde positie bevrijden. Het slachtoffer is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. Buurtbewoners schoten na een harde knal te hulp en belden meteen 112. Het voertuig is total-loss verklaard (zie foto’s). Er is niet veel meer over van de auto. De Haaksbergseweg is een lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft de sporen op de weg in kaart gebracht. Over de oorzaak kan de politie nog niet veel vertellen. Mogelijk is er alcohol in het spel.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4755]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven