Brandweer blust brand op de Bijenkamp

EIBERGEN – Brandweer Eibergen heeft zondagmiddag tegen 15.00 uur een brand geblust op sportpark de Bijenkamp. Op een parkeerplaats waren drie grote stapels met gras in brand gevlogen. Met behulp van een kraan zijn de stapels uit elkaar getrokken om het gras goed te kunnen blussen. Broei in de stapels is zeer waarschijnlijk de oorzaak van de brand.

Update zondagavond 22 juni 22.45 uur:
Brandweer Eibergen; ”Vanmiddag is bij bluswerkzaamheden op de Bijenkamp een lamp ontvreemd. Daarbij werd een blauwe Volvo met Ferrari stickers gezien. Wie heeft tips of kent dit voertuig? Graag RT of tips. Bij diefstal doen wij altijd aangifte. Materiaal van hulpverleners blijf je af.”

Foto’s brandweer Eibergen:
[nggallery id=4806]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven