Dominee Erasmus Odonkor in Geesteren

GEESTEREN – Het 200-jarig bestaan van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) wordt ook in Geesteren gevierd. Het krijgt hier een internationaal tintje. Landelijk is er op zaterdag 28 juni een Bijbelfestival. Op zondag 29 juni mag de NBG-afdeling Borculo, die ook zelf graag aandacht wil schenken aan het jubileum, de Zangdagavond in de gereformeerde kerk in Geesteren benutten voor een feestelijke dienst met een bijzondere gast.

Dominee Erasmus Odonkor , secretaris generaal van The Bible Society of Ghana, komt op uitnodiging van de Borculose werkgroep op 29 juni naar Geesteren en heeft een belangrijk aandeel in de jubileumavond. Hij vertelt er over zijn werk in Ghana. Erasmus Odonkor is een gewijde voorganger van de Presbyteriaanse kerk van Ghana (PCG) en werd in 2010 secretaris-generaal van de Ghanese bijbelorganisatie. Een tolk staat hem in Geesteren bij.

Daar het een Zangdagavond betreft zal ook weer veel worden gezongen. Ook enkele Ghanese liederen staan op het programma. Deze avond begint zoals gebruikelijk om kwart over zeven. En iedereen is er weer welkom. Joke Franken uit Neede begeleidt de samenzang op het orgel.

Het jubilerende Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel en bevordert het gebruik van de Bijbel. De belangstelling voor het landelijke Bijbelfestival op 28 juni in Utrecht is zo groot dat het maximale aantal aanmeldingen al in een vroeg stadium werd bereikt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven