Eieren ‘Gussinklo’ nu ook in supermarkt

EIBERGEN – De eieren van pluimveebedrijf Gussinklo zijn sinds vandaag ook te koop in de supermarkt. Ze liggen in de schappen van Plus Koenders in Eibergen. ”We verkopen al jaren eieren in onze eigen eierwinkel. We krijgen regelmatig te horen van mensen dat ze wel graag onze eieren willen kopen, maar geen zin of tijd hebben om naar ons bedrijf te komen. Ze zouden het makkelijk vinden als ze gewoon in de supermarkt te koop zouden zijn.

We lopen al langer rond met de gedachte om een (gedeelte) van onze eieren zelf te gaan vermarkten en hebben onlangs de stoute schoenen aangetrokken. Er is een sorteerruimte gemaakt, waarin we onze eieren kunnen sorteren. Ons bedrijf wordt jaarlijks gekeurd en vanaf nu hoort daar ook onze sorteerruimte bij.

We zijn met Marc en Annie Koenders van Plus Koenders in gesprek gegaan, met als resultaat dat zij vanaf vandaag onze kakelverse Olden Eibergse eieren verkopen”, zegt Maartje Gussinklo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven