Euphonia gaat de boer op met concerten

EIBERGEN – In de reeks van optredens en concerten geeft muziekvereniging Euphonia Eibergen dit jaar haar zomerconcert op 29 juni in het openluchttheater van Eibergen.  Alle onderdelen, zoals de percussie groepen, het leerlingen- en harmonieorkest maar ook de minirettes, de twirlgroep en de drumfanfare zullen deze middag een zomers programma brengen.

Het openluchttheater viert dit jaar het 60 jarig jubileum. Reden voor Euphonia om dit jaar in dit prachtig theater het zomerconcert te geven. Het middag programma begint zondag 29 juni om 14.30 uur, en zal met een kleine pauze, rond 16.30 uur eindigen. De toegang is gratis (bij slecht weer zal het concert geen doorgang hebben).

Euphonia heeft een hele drukke juni maand en als u ons wil volgen: 15 juni wolcorso Lievelde m.m.v. de drumfanfare 14.30 uur, 20 juni intocht avond4daagse Eibergen, 22 juni optreden in de kruidentuin 14.00 uur , 29 juni zomerconcert Theater de maat 14.30 uur toegang gratis. Voor meer informatie: www.euphoniaeibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven