Kids maken zich op voor sportdag in Ruurlo

RUURLO – Op vrijdag 20 juni organiseert de schoolsportcommissie Ruurlo voor de 8e keer de jaarlijkse sportdag voor de groepen 5 t/m 8 van de Ruurlose basisscholen op verschillende verenigingslocaties in Ruurlo. Zo’n 380 leerlingen zullen dit jaar in actie komen, iets minder dan de afgelopen jaren omdat de Veldhoekschool niet meer deelneemt. De sportverenigingen en sportorganisaties bieden elke leerling 2 kennismakingsclinics aan. De leerlingen van groep 5 en 6 gaan ’s morgens langs alle sporten en gaan ’s middags korfballen, slagballen en trefballen op de velden van vv Ruurlo, de groepen 7 en 8 precies omgekeerd.

De sporten die tijdens de kennismakingsclinics worden aangeboden zijn: volleybal door vv Tornax, zwemmen door Zwem- en polovereniging Roderlo, tennis door Tennisvereniging Ruurlo, gymnastiek en dans door de Ruurlose Gymnastiek Vereniging, handbal door Handbalvereniging Blauw Wit, handboogschieten door Handboogschietvereniging De Gouden Treffer, klootschieten door Klootschietvereniging ’t Broek, voetbal door Voetbalvereniging Ruurlo, fitness door Fitness- en Gezondheidscentrum Total Fit en Scouting door Scouting Ruurlo.

Deze sporten kunnen zich zo tonen aan de jeugd uit Ruurlo en hopen nieuwe leden aan over te houden. De foto’s van deze dag komen te staan op www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven