Kinderen pakken uit tijdens bedank-show

EIBERGEN – Hoe bedank je de ouders en leerlingen van een school? Leerlingen van de Schakel in Eibergen organiseerden donderdagavond 5 juni rond 18.00 uur een grote bedankshow op het schoolplein. De hele dag waren de schoolkinderen van de Eibergse school bezig met de organisatie (zie foto’s). Ze bouwden decors, verzamelden kleding en maakten hapjes. ’s Avonds werden er diverse uitvoeringen gehouden: rap, hip-hop, percussie, dan en muziek. Ouders kwamen massaal een kijkje nemen. De meesten hadden hun eigen tuinstoel meegenomen. De show sloeg goed aan. De ouders en verzorgers genoten met volle teugen (zie foto’s), maar de kids hadden zelf de grootste lol. Hedwig Meijer wil alle kinderen bedanken voor de fijne avond! Fotograaf Truus Stotteler maakte voor NUB onderstaande fotoreportage. Geniet van de prachtige foto’s.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4762]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven