”Knappe vernieling?, of vallen de lampen”

EIBERGEN – Buurtbewoners aan de Borculoseweg in Eibergen staan voor een raadsel… Is de lantaarnpaal in de straat afgelopen nacht vernield?, of is de grote lamp spontaan naar beneden gevallen? NUB werd zondagmorgen ingelicht om het raadsel op te lossen. Maar ook wij weten het niet. Geen steen of stok te bekennen waarmee mogelijk de lamp mee naar beneden is gehaald (zie foto’s). Misschien kan de politie een onderzoekje doen… Buurtbewoner: ”Als de lampen zomaar vallen dan is dat mooi gevaarlijk. Je moet er niet aan denken dat je zo’n ding op je hoofd krijgt.” NUB wil het raadsel graag oplossen. Wie kan ons bijpraten, vandalen mogen anoniem mailen of bellen… Maar u kunt hieronder ook een reactie achter laten. We vermoeden dat morgen – vanwege de veiligheid – alle oude lampen worden nagekeken of eraf worden gehaald.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4788]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven