Malletband viert jubileum met concert

GELSELAAR – Veertig jaar Malletband Excelsior Gelselaar. Dit is de aanleiding voor het komende concert van Muziekvereniging Excelsior uit Gelselaar. Zaterdag 21 juni aanstaande heet zij iedereen van harte welkom op haar Jubileumconcert. Voor u zullen optreden het Jeugd- en Harmonieorkest o.l.v. Berjan Morsink en de Malletband o.l.v. Otto Camfferman. Het Jeugdorkest zal de avond openen met een viertal nummers. Gevolgd door de Malletband die het programma voor de pauze onder hun hoede neemt. Behalve hun eigen gevarieerde programma zal het optreden worden geëindigd met een spetterend reünie-nummer. Hiervoor zijn alle ex-leden van de Malletband (voorheen Drumband) benaderd. Zij die het aandurven de trommelstokken nog eenmaal uit de kast te halen gaan zaterdagmiddag een nummer instuderen met de Malletband en ’s avonds samen optreden.

Na de pauze is het de beurt aan het Harmonieorkest om de avond te completeren met een klein feestje. Het Harmonieorkest wordt aangevuld met een gelegenheids-combo (gitaar Patrick Meutstege, basgitaar René Ooyman, drums Hans ten Zender en piano Henny van Weelde). Er zullen enkel bekende melodieën ten gehore worden gebracht, van Het Goede Doel tot Amy Winehouse.

De zang zal worden verzorgd door Jesse Wanink. Lisa Klein-Braskamp, Herman Riethorst en Jeannette Wensink. Ook diverse instrumentale solo’s van onze leden zullen uiteraard niet ontbreken. Kortom, vier dit feestje met ons mee op zaterdag 21 juni om 20.00 uur in Sporthal de Benneker in Gelselaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven