Odival heeft haar kampioenen gehuldigd

EIBERGEN – De dansers van Odival Dance Centre zijn zondag 29 juni in ‘t Spieker door het bestuur gehuldigd voor het behalen van de eerste plaatsen op het Nederlands Kampioenschap streetdance dat de KNGU vorige week organiseerde in AHOY in Rotterdam. Odival Dance Center meldde twee teams en één duo aan voor de landelijke competitie van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. In de voorrondes scoorden de dansers erg goed bij de jury. De verwachtingen voor het NK waren daarom hoog gespannen. Vorige week zondag vertrokken de teams en hun supporters al vroeg richting Rotterdam.

Insane Dance Crew, Insance Dance Crew jonior en het duo Lot te Raa & Iris Bongers dansten zeer goed en hun wedstrijdmixen zijn van een hoog niveau. Deze combinatie maakte dat zij met de 1e prijs werden beloond. Het bestuur van Odival wilden de dansers in zonnetje zetten voor deze geweldige prestatie waar een jaar lang hard en met veel plezier voor getraind is. Zondag organiseerde Odival Dance Centre een open dag.

Iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van danslessen kon gratis deelnemen aan de bestaande en ook nieuwe dansstijlen die voor het komende seizoen op het programma staan. Dit was daarmee een uitgelezen kans om bij het kampioenschap stil te staan.

De plaatselijke ondernemers PLUS Koenders en Bakkerij Boenders feliciteerden de dansers met een schitterende bos bloemen en trakteerden alle bezoekers op een heerlijk stukje taart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven