Prijswinnaar van tuinprikkeractie bekend

BORCULO – In Borculo is in veel tuinen, in plantenbakken en achter ramen de tuinprikker aangetroffen. Zo ook bij de familie Kleinpoelhuis. CIF overhandigde hen een Full HD 3D Smart TV. Zij zijn erg blij met de nieuwe televisie en met de glasvezelaansluiting. De familie Kleinpoelhuis heeft gewacht met het kiezen van een andere dienstenleverancier omdat zij wilde wachten op de aanleg van glasvezel. “Dit is zoveel sneller”, aldus Kleinpoelhuis. Inmiddels heeft de familie Kleinpoelhuis op de site het aanbod van Caiway al bekeken.

Zij hebben nog geen definitieve keuze gemaakt, maar het alles-in-1 glas pakket met 100Mb internet ziet er wat hen betreft gunstig uit. De familie heeft totaal geen overlast ondervonden bij de aanleg. ’s Morgens ging de straat open en aan het einde van de dag was deze keurig weer dicht.

Wanneer in heel Borculo glasvezel is aangelegd, informeert Caiway de bewoners over de diensten via glasvezel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven