‘Rockin’ Harmony’ is dit jaar in openlucht

EIBERGEN – Het wordt een spetterende muziekavond op zaterdag 21 juni in het Openluchttheater in Eibergen, onder de naam Rockin’ Harmony. Het orkest van Excelsior Eibergen zorgt deze avond samen met een combo en vier zangsolisten voor de ultieme zomer-vibe met swingende muziek en sfeervolle verlichting. In deze ‘summer-edition’ van het jaarlijkse event Rockin’ Harmony zullen de sambaklanken deze avond overheersen, maar ook muziek van onder andere Coldplay, The Beatles, Robbie Williams en Belle Perez passeren de revu.

Rockin’ Harmony is sinds 2010 een jaarlijks terugkerend evenement door Exelsior Eibergen in ’t Spieker. Met een ondersteunend combo en solistzangers wordt er voor een sfeervolle muziekavond gezorgd, in de sfeer van Night Of The Proms met elk jaar een ander thema. Dit jaar vindt Rockin’ Harmony voor het eerst plaats in de buitenlucht van het prachtige openluchttheater wat deze summer-edition extra bijzonder maakt.

De zangsolisten van deze avond zijn Ronald van Hal uit Beltrum, Lonneke van der Weerd uit Utrecht, Lisa ter Maat en Wendy Bomers uit Eibergen. Zij zullen elk een aantal nummers ondersteunen. Met de swingende muziek is er alle gelegenheid om los te gaan op de dansvloer. De drankjes zijn binnen handbereik en na het concert zal een DJ doorgaan met het draaien van heerlijke muziek op de kleine dansvloer bij de bar.

De aanvang van het concert is 20.00 uur en kaarten kosten 7,50 euro aan de kassa. Kaarten in de voorverkoop kopen kan voor 6,00 euro, door een mailtje te sturen naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven