Tweeduizend ‘eenden’ strijden op Berkel

EIBERGEN – Een badeendenrace op de Berkel? Ja!, afgelopen zaterdag was dat te bewonderen in Eibergen. Ruim tweeduizend( bad)eenden streden tegen elkaar voor het goede doel. De eendenrace werd opgezet tijdens het evenement ‘Ballen over de Berkel’. Het was een prachtig plaatje. Filmer Ton Kraayenvanger maakte voor NUB een impressie (zie hierboven). Voor de race zijn certificaten verkocht. Ondernemers en andere instellingen konden een eend kopen.  Het evenement is opgezet om geld in te zamelen voor twee goede doelen: Jeugd Sportfonds in Berkelland en Haaksbergen alsmede de Jeugdtuin in Eibergen. Naast de bandeenden zijn er ook andere ballen verkocht: voetbal, tennisbal en golfbal. Tevens was er een activiteitenmarkt. Scouting Eibergen mocht zich presenteren en meehelpen met de opbouw. Rotaryclub Neede wil via deze weg iedereen bedanken die het evenement een warm hart heeft toegedragen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven